Welcome
Login / Register

Vad tycker NI att jag ska packa i BB-väskan? - Rebecca Stella v.34

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Jason in Telecom
3 Views

Description

I samarbete med Libero. I veckans avsnitt så hänger vi på när Rebecca berättar om vad hennes barnmorska har rekommenderat att packa i BB-väskan. Hon vill därför också ha era tips på vad som är viktigt att packa med sig! Glöm inte att gilla klippet och prenumerera på kanalen för att inte missa någonting.

Rebeccas Instagram: https://goo.gl/xWQQj5
Rebeccas Twitter: https://goo.gl/jc5nLt

Se hur din bebis utvecklas med Libero-appen, ladda ner den här:
Android: http://goo.gl/RnlHtD
IOS: http://goo.gl/awXL2T

Läs mer om vecka 34 här:
https://goo.gl/7sUJ3h

Barnet är nu fullt utvecklat och dess kropp har antagit sina rätta proportioner. Det har blivit starkare och mamman kan känna rörelserna ännu tydligare än förut. Huden är lätt pigmenterad. Pupillerna är nu väl utvecklade och de kan utvidga sig och uppfatta ljus, så att barnet kan se skillnad på natt och dag. En del menar till och med att barnets ögon kan fokusera. Barnet kan känna igen din och din partners röst.

Har mammans naveln börjat puta ut? Det börjar kanske bli ömt under bröstkorgen, i synnerhet när man andas. Det beror på att livmodern håller på att bli riktigt stor. Under graviditeten ökar livmoderns vikt minst 10 gånger och dess volym minst 50 gånger. Mamman går upp ungefär ett halvt kilo i veckan hela tiden. Okej, då var vi framme vid vecka 34 och det är ”bara” sex veckor kvar. Det kan kännas som en evighet, när man väntar och längtar efter att få sin kropp tillbaka. Man lockas ibland att tro att de kvinnor som säger ”nu är det bara sex veckor kvar” aldrig har varit gravida själva ...Bäckenbottenövningar är viktiga nu! De hjälper mamman med läkningsprocessen och med återuppbyggnaden av musklerna.

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS