Welcome
Login / Register

”Blivande föräldrar är skräckslagna över att inte hinna fram i tid” - Nyhetsmorgon (TV4)

Thanks! Share it with your friends!

URL

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Added by Jason in Telecom
11 Views

Description

Nyhetsmorgon i TV4 från 2017-12-16: För snart ett år sen lades förlossningsavdelningen ner på Sollefteå sjukhus. Ett beslut som väckte massiva protester. I Nyhetsmorgon berättade vi bland annat om Emma som bara några veckor efter nedläggningen tvingades föda sitt barn i bilen i minusgrader när hon och hennes sambo inte hann fram (de många milen) till sjukhuset i Örnsköldsvik.
Vad har hänt under året som gått? Hur har nedläggningen av BB i Sollefteå påverkat alla andra gravida kvinnor som fött under året?
Vi gästas av Carina Hellström, BB-ockupanterna i Sollefteå och Clara Berglund, generalsekreterare på Sveriges Kvinnolobby som gjort en stor granskning av satsningarna inom den svenska förlossningsvården.

Nyhetsmorgon är TV4:s morgonprogram som funnits i rutan sedan 1992. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Peter Jihde, Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs. Se hela avsnitt och klipp från Nyhetsmorgon på TV4 Play: http://tv4play.se/program/nyhetsmorgon

Prenumerera på Nyhetsmorgons YouTube-kanal: http://youtube.com/nyhetsmorgon?sub_confirmation=1
Nyhetsmorgon på Facebook: http://facebook.com/nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon på Twitter: http://twitter.com/nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon på Instagram: http://instagram.com/nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon is a Swedish daily morning news and talk show on TV4.

Post your comment

Comments

Be the first to comment
RSS